середу, 23 листопада 2022 р.

Звіт про виконану роботу, або відпустка №2

 


Про першу відпустку я вам потім розповісу.

Я була в рейсі 100 днів.  Таким чином на відпустку у мене накопичилося аж 4 тижні, так що я взагалі можу їхати на рботу не завтра, а в субботу.

Всі три тижні я була зайнята-зайнята, і навчилась маневрувати між виключеннями світла, нарізаними задачами, зустрічами, повітряними тривогами, ремонтом, від'їздом і навчанням.  Від такого відпочинку я вже втомилася. Але. Поки є світло я швиденько (в три томи) розповім що і до чого.

По1ше, відеоблогер з мене не дуже, самі бачите. В гуглі вже 200 гігов проплачених забито тими відосиками які мені ніколи клєпати, хоча цікавого багато чого. А от писати - то я люблю. Все ж таки стаж по ЦМРкам (суто бусяжний прикол) майже 15 років блогерства, кожаний м'яч!

Так от. Щоб відпустка не пройшла марно вона була обкладена списками важливих справ і як парканом - галочками. У мене було три основні справи, самі важливіші, і ще купа просто важливих, без яких просто згоряє путівка, як казали у нас в ЖЕКу колись.

Курси АДР.  Чесно ходила, чесно навчалась - доречі сподобалось дуже, навчатися. Викладач був, як від Бога. Ну і іспит здала сама. Тепер я можу перевозити усілякі небезпечні грузи крім вібухівки та радіоактивних речовин.






Справа намбер ту. Випхати доню на роботу.  Це ми швидко, у нас є досвід випихування діточок подалі від себе. Вибачте, отака яжмать. Проте тепер дитина у безпеці, і навіть сміється уві сні.

І я вам так скажу, коли ваша дитина буде сміятися уві сні, значить ви все зробили правильно.


Просто так склалося, що і в неї і в мене роботи за кордоном. Отакі ми спеціалістки важні. Але ми завжди повертаємось додоміку.





Третя важлива справа - ремонт Жовтої. Моя автівочка пережила війну і водіння доньки. Ремонт встав в дуже великий кошт, але дякую Вікусі за знижку на запчастини і нашому рідному тавроавтомайстеру Антону за все... Кароч Жовта в строю і стоїть зараз під будинком і не розуміє, чого це ми ще не вирушили у Краків.

Між нами скажу, що я доньку залишала на машину, а не навпаки. Золота в мене автівка, не наврочити б. Скоро 15 рочків справлятимемо.

Важливими були зустрічі і обнімашки. Подруги, подруги, подруги, приятелі, друзі, всіх звісно не змогла дістатися і обійняти, але сама вражена скільки чудових і неспланованих зустрічей відбулося. Я дуже цим втішена.


Посилка від Наталки з Одеси, майже зустріч.


Кожного року я купляю квіти у одної продавчині на ринку ГД, вже років десять як.


Подруга, з якою ми мріємо якось всі наші голосовухи склєпати в одну аудіокнигу під назвою "Автобусні історії". Ви не уявляєте як мене підтримують в рейсах наші розмови в голосовухах. Ніт ви не уявляєте...


Іноді я теж можу бути мімімі,

 мабуть тому Оля називає мене дуже мило - м'якенька. 


Мій дідусь - красунчик. Як я була рада його побачити в гарному гуморі і сповненому планів та надій. Нпрклд в неділу він зустрічався з друзями з тур.клуба. І тепер всі знають в кого в мене така непосидюча вдача, однозначно в двох дідів.


До Лоріка прийшлося їхати у село. 

Не питай мене чи буду я деруни. Питай - скільки.


Шкода що не побачила Валю і Іннусіка з Ініціативи Е+ (це героїні моєї відпустки №1) але все одно.


Я навіть "На шапку" встигла забігти. 
А до Ромашки перлась аж на 24й поверх, бо світла не було, і втішала себе тим, що дев'ять років тому я ж випхалась на Ч2, а тут якийсь будиночок на Позняках ))



А ще я ходила на справжні побачення з кафешкою, кавою і концертом і вигуляла аж дві сукні.

Це у нас на Подолі світла нема. Але для побачення - те що треба.






Тому на фотосесію від Наталки Калараш, ще одна галочка, я приперлася з чотирма футболками  від Авіації Галичини.
- Ти ж казала що будеш в сукні! - засумувала вона
- Ми не з такої сім'ї! Тим паче сукні я вже вигуляла.


Зараз буде багато фоток. Бо самій на себе милуватися, то не діло, правда ж?
Гуляли ми, звісно що Подолом, і звісно що всіма "моїми" місцями. Ви їх теж знаєте. Для настрою я взяла повітряні кульки, яки ми купляємо завжди на день народження Настуні, в незалежності від того чи є вона вдома чи ні. Настрій свята повинен бути.

Оце я таке: вода кипить, земля дрижить...


Подивіться мурал...

- А чому не можна з собою взяти ці гарбузятки, ти подиви які вони гарнюні?
- Катю, не можна!




У нас з дівчатами є вже сталий вираз - У мене несеться! - це означає багато чого. А виглядає приблизно так.


В цю відпустку, дякуючі Гулі (хто мене давно читає, згадає як ми з нею подорожували по Україні) я познайомилася з Юлією Гайворонською. Хто знає, той молодець, хто не знає, той такий як я. Так от, всі ці одкровення на тему телесної і ментальної свободи в сексі, привели до того, що мої більш обізнані дівчата надарували мені підарунків з секс-шопу.  І я не стидаюся про це говорити, бо мені завтра вже сьогодні 49, а життя таке що післязавтра може і не бути.


На вході у наш двір (у мене два двори, дві дачі, і два того, про шо ви зараз подумали) висить дошка виконаних справ. Я там вже тричі відмічалася. Перед від'їздом в перший рейс, по поверненню і от зараз.




Скільки було тут випито.... і може й буде.


У Наталки є фішка, сфоткати тебе з трактором, чи чимось важким....


Так от, тількі я могла взяти на фотосессію камізельку, тільки я.  Наші місцеві безхатьки сказали що я сама красіва на весь квартал.






Не можна робити фотосесію на Подолі без набережної та її граффітів.









І звісно не можна без #дачі в Ровжах. Чудова була поїздка, без світла, без води, але зустрілася з усіма з ким хотіла, навіть зі своїм грибним  місцем.





Звісно, що самими першими моїми зустрічами були всі мої дівчата з салону краси, і я дуже втішена, що всі в Києві. Взагалі, я зрозуміла, що всі тут, і я як та людина, що ходить по стіночці, хапалася за вас, спиралася на вас і розуміла, що можна їхати на роботу і повертатися, і зустрічатися і обійматися. Ну це щось таке особисте, що я й сама не розберу.

Ходила по Місту, збирала мурали - ну це в попередніх постах. Ну і головне - написала вам (і собі звісно ж) аж три поста).  Як для людини яка пише - це дуже важливо, майже терапетично важливо.

Я загадую бажання на номери машин, повинно бути не менш ніж як три дев'ятки. Тож сьогодні мій день народження - загадую.


Я загадую бажання на повітряні кульки, багато-батато бажань. (кульки потім були виловлені і утилізовіні в смітник)









Я дуже неспокійна жіночка, мені завжди щось потрібно, мене тягне вгору, вперед, як я не маю якоїсь цілі, я собі її придумую.  Але моє сьогодення таке, що цілі вже поставлені, і не мною а життям, а мені залишається рухатися тільки вперед і вверх. Отакі от 49 рочків.









Чмокє, ваша лапуля.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Посмотреть случайный пост

Новое

Метки

Абандон (10) авто (2) Анталья (6) АЭС (1) Бакота (1) Батум (1) Бахайские сады (1) Бахрейн (21) Беларусь (12) Белгород-Днестровский (1) Беловежская Пуща (6) Берлин (1) Брагин (1) Бремен (3) Будапешт (13) Буки (6) Бучач (2) БЦ (1) велоЯ (6) Вена (1) вертолет (1) Вилково (1) Вильча (3) Вифлеем (1) волонтерство (14) Вроцлав (9) выставка (9) Гамбург (34) Германия (8) ГогольFest (3) Гомель (1) граффити (9) Грибовка (1) Грузия (8) дауншифтер (1) дача (8) девочковое (90) ДР (11) завод (4) Залесье (2) заметки (80) Зона отчуждения (15) ЗОО (5) Ивано-Франковск (3) из (1) из Киева с любовью (120) Израиль (49) Интересный Киев (23) Каменец-Подольский (13) Каппадокия (7) Карпаты (8) квартирник (2) Кесария (3) Киев (2) кладбище (4) Коломыя (1) Колочава (1) Копачи (2) Корогод (1) Красне (2) Кривой Рог (2) Крым (2) Кутаиси (1) кухня (7) Ликийская тропа (6) Львов (9) Мария Примаченко (2) Машево (1) Меджибож (2) Межигорье (12) Мироновка (2) Мозырь (1) музей (18) музей восковых фигур (1) музыка (1) мультиварка (1) мурал (13) Назарет (1) Нетания (14) Нетешин (1) Нижняя Саксония (1) Оболонь (5) Одесса (3) Орбита (2) особняки Киева (2) Острог (1) парк (16) ПГРЭЗ (3) подземля (1) Подол (1) поезда (1) Полесское (7) Польша (8) Припять (6) путешествия (108) Рассоха (1) РЛС "Дуга-1" (1) Ровно (1) санаторий (3) Санжейка (1) Святогорск (2) Северный Кипр (9) село (2) Славско (1) Славутич (1) Славянск (5) Соледар (1) Стамбул (5) Стрит-Арт (13) Субботов (1) тавроклуб (1) Тверия (2) театр (1) Тель Авив (4) Толстый Лес (1) Турция (29) Украина (61) Умань (1) ферма (1) фестиваль (29) Франція (1) Харьков (1) Хатай (5) Хмельницкий (4) Хойа (2) Хойники (1) Холодный Яр (2) Хотин (1) цветы (14) Ч2 (2) ЧАЭС (1) Черкассы (2) Чернигов (1) Чернобыль (2) Чернобыль 2 (2) Черновцы (1) Черноморск (9) ЧЗО (28) Чигирин (2) Шабо (1) Шартр (1) Шукай (1) Щелкинская АС (1) экскурсия (12) Юпитер (1) ябусяж (8) Язловец (4) Янов (1) Koktebel Jazz Festival (9) Miniatur Wunderland (15) Respublica (14) StreetArt (13) ZaxidFest (3)

Архив